Datum:

19.10.2016. 10:33

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kompanija “Star import”, generalni distributer za “mercedes-benc” i “smart” vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini u saradnji sa “Dajmlerom” na stazi “Navak” u Subotištu organizovala jedinstven događaj pod nazivom “Star eksperijens – “Remek-dela”. Posebno za ovu priliku bio je izložen sportski model “mercedes-AMG GT” u svom priprodnom okruženju, na trkačkom poligonu.

Svi učesnici treninga mogli su da uživaju u uzbudljivoj vožnji najnovijih i najatraktivniji “Mercedes-Bencovih” modela kroz četiri specijalno pripremljena segmenta.

“Inteligentna vožnja” – Instruktori “Mercedes-Bencovog” trening centra iz Srbije i vozačke akademije iz Nemačke predstavili su “najinteligentniju” moćnu E-klasu koja je besprekorno kočila iza zaustavljenih vozila, izbegavala poprečni promet, pešake i sve drugo joj se našlo na putu. Klijenti su kroz specifične situacije u vožnji upoznali najnovije funkcije Mercedes-Benc intelligent drive sistema.

Agility – test-vožnja sportskih modela na stazi uz instruktore koji su savetima doprineli uzbudljivoj, dinamičnoj i bezbednoj vožnji uključivala je “mercedes-benc AMG GT S”, “C63 S AMG” koji raspolažu sa 509 KS, najnovije “bejbi AMG” predstavnike u obliku “C43 AMG 4-matik”, “C43 AMG kupe” i “SLC43 AMG” sa 367 KS. Naravno, u koloni se našao i neizbežni “A45 AMG”. Posebnu pažnju tokom ovog segmenta privukao je “Mercedes-AMG GT S”, drugi automobil posle legendarnog “SLS AMG” modela koji je u potpunosti razvijen u AMG diviziji.

a3-star-experience-3

Safety parcour – posebno osmišljeni poligoni za simulaciju iznenadnog kočenja i izbegavanja prepreka na putu uz demonstraciju “Mercedes-Bencovog” sistema za asistenciju u novoj E-klasi i C-klasi kupe.

On Road – Ništa manje impresivna je bila i postavka automobila na ovom segmentu; “SL400”, “S500 kabriolet”, “S500 kupe”, “E220d” i “V250 ekskluziv”. Vozači su bili u prilici da upoznaju vozila i da isprobaju napredne sisteme bezbednosti i asistencije na otvorenom putu.

a3-star-experience-1
Karavan

Karavan “Mercedes-Bencovih” vozila je posetio sedam zemalja, između ostalih Mađarsku, Hrvatsku, Sloveniju i Ukrajinu a nakon Srbije, “Mercedes-Bencov” karavan seli se u Letoniju.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)