Datum:

02.01.2012. 14:43

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , , ,

Statistika:

2 komentara 13300 pregleda

Zastavin Yugo 45 svima nam je dobro poznat automobil. Mnogi su ga s pravom ili bez smatrali jednim od najgorih automobila svih vremena, o njemu su zbijane razne šale (”Zašto svi vozači Yuga idu u Raj? U Paklu su već bili.”), a tvorac Zugo koncepta Miloš Paripović uspeo da je osvoji peto mesto na evropskom dizajn takmičenju zahvaljujući u neku ruku baš Yugiću.

Novi električni koncept nazvan Zugo ima grejanje na vratima gepeka kako bi vaši rođaci ili prijatelji mogli da imaju tople ruke kad ga guraju pri startovnju (”Zašto Yugo ima grejače zadnjeg stakla? Da se onima koji guraju ne smrznu ruke.”). Ali zadnji deo ima i senzor pritiska, kako biste znali da li neki od pomoćnika pozadi zabušava i ne daje sve od sebe, što još uvek nije ilustrovano vicem.

Paripović kaže da je svrha tih karakteristika, ali i drugih, ”da predstave kontrast svakodnevnoj realnosti vlasnika Yuga”. Zato je Zugo dostupan svima i obezbeđuje opise svih svojih delova kako bi vlasnici mogli da naprave svoj sopstveni Zugo. Takođe se preporučuje da je najbezbednije mesto za Zuga garaža. Pogledajte kako izgleda ovo vozilo u nastavku.

2 komentara
  1. mioss

    Bas je cool strava
    je novi brat juge ha ha ha.

  2. AleksaKg

    Svidja mi se, mislim da bi ovog puta bio hit it ne samo kod nas. P.s. Ruzna boja katastrofa

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)