Datum:

06.06.2013. 20:01

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

1 komentara 2525 pregleda

Vozači koji koriste put od Leskovca ka Vranju poželjno je da budu vidoviti, jer jedino tako mogu da otkriju šta piše na saobraćajnim znakovima. Na deonici dugoj skoro 20 kilometara, crnom bojom su prefarbana ograničenja brzine, obaveštenja koliko imate kilometara do sledećeg grada kao i znakovi koji upozoravaju na odrone.

U preduzeću Putevi Srbije kažu da je za deonicu od Leskovca do Grdelice zaduženo drugo preduzeće Koridori Srbije. Međutim Koridori Srbije tvrde da održavanje pripada Putevima Srbije. Bilo kako , jedno od ta dva preduzeća treba da brine i o regionalnim putevima koji prolaze kroz naseljena mesta, međutim saobraćajna signalizacija nedostaje i pored škola.

Nedavno je država odlučila da o održavanju regionalnih i magistralnih puteva ponovo brinu opštine i gradovi. Načelnik leskovačke Uprave za komunalno stambene poslove Žikica Stojanović kaže da će grad morati da uloži puno para i truda kako bi saobraćajnice koje su do nedavno bile u republičkoj nadležnosti postalebezbedne.

Decembra 2011. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Hemijske škole u Leskovcu povređene su dve učenice i profesorka. Regionalni put pored škole bio je bez saobraćajne signalizacije.

Izvor: B92

1 komentar
  1. gorca

    Barem 2 godine su prefarbani

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)