Datum:

29.06.2016. 22:25

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Gde se jedna era završava, druga počinje – proslavljeni fudbaler Zlatan Ibrahimović rekao je zbogom reprezentaciji Švedske u promotivnom filmu o novom Volvou V90.

Nakon 15 godina provedenih u nacionalnom dresu, kapiten švedske reprezentacije Zlatan Ibrahimović zahvalio se mnogobrojnim fanovima po okončanju poslednjeg meča koji je odigrao u žutom dresu na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Novi film kompanije Volvo Cars otkriva ovaj trenutak i prati Zlatanovo putovanje nazad u Švedsku.

U filmu, Zlatan sa porodicom odlazi na emotivno putovanje u novom Volvou V90 prisećajući se uspona i padova u karijeri, kao i svojih početaka u surovom delu Rosengård u gradu Malmö.

„Naravno da je snimanje ovog filma za mene emotivno, ali upravo me povlačenje iz reprezentacije i ustupanje mesta mlađim snagama inspiriše da gledam ispred, a ne iza sebe. Sada nastupa novo putovanje i za mene i za Volvo“, rekao je Zlatan Ibrahimović.

Zlatan je fudbalsku karijeru započeo u klubu Malmö kasnih devedesetih. Švedski napadač je nedugo zatim potpisao za Ajax, gde je započeo vanserijsku internacionalnu karijeru. Potom je igrao u top klubovima iz Italije, Španije i Francuske, kao što su Paris St-Germain, Barcelona, Juventus, Inter i AC Milan.

„Ponosni smo na to što smo iskoristili mogućnost da ovekovečimo i podelimo ovaj poseban trenutak u Zlatanovoj karijeri i životu. On je izuzetno dominantan ambasador Švedske u čitavom svetu, a poznat je po tome što je ponosan na svoje lične vrednosti i korene, izjavio je Anders Gustafsson, viši potpredsednik Volvo Car Grupe za Evropu, Bliksi istok i Afriku.

Ibrahimović je desetostruki dobitnik nagrade za švedskog igrača godine „Guldbollen“ (Zlatna lopta), po čemu je rekorder, a od 2007. do 2015. godine osvajao je devet puta uzastopno. Ugovor sa Paris St-Germainom mu je istakao i očekuje se da će se pridružiti nekom drugom vrhunskom klubu.

Nakon velikog uspeha prvog filma „Prologue“ koji su zajedno snimili Volvo i Zlatan, svetski priznat kompozitor i dobitnik Oskara Hans Zimmer dao je pečat i novom filmu „Epilogue“’ koji baca svetlo na završetak jedne priče i početak druge.

Zlatan_Ibrahimovi_says_goodbye_to_Swedish_national_football_team_1

Zlatan_Ibrahimovi_says_goodbye_to_Swedish_national_football_team_in_new_2

Zlatan_Ibrahimovi_says_goodbye_to_Swedish_national_football_team_in_new_3

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)