Datum:

06.01.2016. 22:04

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3028 pregleda

Radi se na novom filmu koji opisuje život Ferućija Lamborginija Twituj ovo!. Ova biografija nosi radni naziv „Lamborghini –The Legend“, a poduhvat je italijansko-kanadskog producenta Andree Jervolina i njegovog studija Ambi Group. Snimanje će početi u Italiji ovog leta.

Po nedeljniku „Variety“, film će pratiti karijeru osnivača Lamborghinija, rođenog pre 100 godina, i to od početaka proizvodnje traktora, preko proizvodnje vojne opreme tokom II svetskog rata i početaka u svetu superautomobila 1963., pa do njegove smrti 1993. Ferućio je 1972. prodao obe kompanije, da bi proizvođač automobila prošao kroz nekoliko ruku (uključujući i Chrysler), pre nego što ga je VW grupa preko Audija kupila 1999., nekoliko godina nakon što je Ferućio premiuo. Tonino Lamborghini, Ferućijev sin, radi kao konsultant na filmu.

Producent Andrea Jervolino je italijanski filmadžija sa bazom u Torontu. On je imao par projekata sa Al Paćinom, uključujući i filmsku adaptaciju Šekspirovog „Mletačkog trgovca“. On je takođe koproducent ovogodišnjeg „Septembers of Shiraz“ sa Edrijenom Brodijem i Salmom Hajek.

Lik Ferućijevog arhi-rivala, Enca Ferrarija, takođe će se naći u dva filma, koja su takođe u razvoju. U jednom glavnu ulogu tuači Robert De Niro a u drugom Kristijan Bejl. Na Novom Zelandu je takođe pokrenut jedan projekat, a to je dokumentovanje života Brusa MekLarena.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)