Datum:

10.03.2018. 23:16

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Subaru Viziv Tourer koncept model je premijerno predstavljen na Sajmu automobila u Ženevi, a namenjen je porodičnim ljudima koji će u njegovoj vožnji uživati.

Koncept poseduje pogon na svim točkovima kompanije Subaru, bokser agregat kao i veću praktičnost i bezbednost. Njegove dimenzije su 4.775 mm dužina, 1.930 mm širina i 1.435 mm visina, dok međuosovinsko rastojanje iznosi 2.730 mm. Tu su i sedišta na koja mogu stati četiri odrasle osobe.

Kada je reč o spoljašnjem dizajnu, tu je heksagonalna maska (rešetka), oštri prednji deo i četiri proširenja iznad svakog točka, što doprinosi njegovom agresivnom dizajnu. Međutim, uprkos svom robusnom izgledu, iz kompanije navode da Viziv Tourer poseduje veliki prostore za prtljag i unapređenu praktičnost i agilnost.

Što se bezbednosti tiče, tu je pregršt sistema za asistenciju vozaču, radari i sistemi navigacije. Cilj proizvođača je da sa ovim modelom kupcima ponudi i maksimalnu bezbednost, odnosno želi da saobraćajne nesreće postanu stvar prošlosti.

Prethodno je ime Viziv bilo dodeljeno trkačkom automobilu, performantnom vozilu i SUV modelu sa sedam sedišta, koji je ušao u proizvodnju i dobio ime Ascent SUV.

Ovaj koncept će predstavljati bazu za budući karavan automobil, odnosno, prvo što nam pada na pamet, jeste da e on biti zamena modelu Levrog.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)