Datum:

04.06.2016. 20:04

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nova emisija Klaksona, Meja i Hamonda – The Grand Tour – neće početi sa emitovanjem na Amazon Primeu pre jeseni, ali nekoliko srećnika imaće priliku da bude deo njihove publike u Johanesburgu u Južnoj Africi. Kako bi se za to valjano pročulo, Amazon je odlučio da podeli tri para karata uz prevoz do lokacije na kojoj možete, u slučaju da budete među tri srećkovića, podići šator i tako rešiti problem smeštaja.

Sve što treba da učinite jeste da na Twitteru objavite sliku ili videa najneobičnijeg mesta na kom ste podigli šator sa heštegom #TheGrandTourJoburg. Video mora biti na engleskom i u trajanju od 30 do 90 sekundi. Takođe, sadržaj mora biti takav da može da se emituje na televiziji.

Amazon Prime Video će odabrati 10 finalista, a Klakson, Hamond i Mej će odabrati tri pobednika. Oni će dobiti karte za 17. jul, kada je zakazano snimanje. Iako je takmičenje trenutno otvoreno na Amazon UK web sajtu, ljudi iz celog sveta mogu da učestvuju. Takmičenje traje od 2. do 8. juna, što znači da nemate mnogo vremena za postavljanje šatora i snimanje videa.

Ideja koja stoji iza The Grand Tour emisije je da ovi momci putuju po svetu snimajući svoje avanture, bez  ikakvog studija iz kog bi vodili emisiju. Tako će oni u svakom mestu koje posete postavljati šator i unutar njega ugošćavati svoju publiku. Amazon Prime želi da ima globalnu publiku, pa će upravo kretanje po celom svetu to i omogućiti.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)