Datum:

22.07.2017. 20:52

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kupci koji jedva čekaju da im stigne novi Ford GT moraće da budu strpljivi, pošto će njegove isporuke kasniti.

Razlog tome je u ograničenjima namenutnim od strane dobavljača, kao i usled problema u homologaciji, što je dovelo do zastoja u proizvodnji.

Ova kompanija navodno je svojim kupcima poslala pismo početkom ove nedelje, sa obaveštenjem da je bilo neophodno da „prilagode svoje vremenske projekcije, zbog procesa koji je neophodan za pravljenje vozila za globalna tržišta”.

Odlaganje se najverovatnije neće dopasti budućim vlasnicima, ali čini se da su ovi problemi mali, pošto je ova kompanija izjavila da će se proizvodnja uskoro ponovo odvijati punim kapacitetom.

Ford je već dostavio oko 50 jedinica GT modela, a kada se vrati na stari nivo funkcionisanja, moći će da napravi barem jedan GT na dnevnom nivou.

Uprkos odlaganjima, budući vlasnici verovatno neće biti obeshrabreni time što će morati malo da sačekaju na svoje vozilo, koje ima twin-turbo 3.5-litarski EcoBoost V6 motor sa 647 KS i 744 Nm obrtnog momenta. Motor je povezan sa sedmostepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom, što mu obezbeđuje maksimalnu snagu od 347 km/h. 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)