Datum:

11.08.2012. 17:49

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 6944 pregleda

Zbog drugog dela testa opterećenja čelične konstrukcije Gazele, ovaj most biće potpuno zatvoren za saobraćaj od subote 11. avgusta u 22 časa do nedelje 12. avgusta u 12 časova.

Za vreme testiranja opterećenja mosta, saobraćaj će biti drugačije organizovan nego što je to uobičajeno.

Sva vozila u tranzitnom saobraćaju koja se iz smera Šida kreću prema Nišu, mogu se na Dobanovačkoj petlji isključiti na obilaznicu oko Beograda i ići do petlje Bubanj potok, gde će se uključiti na autoput prema Nišu.

Ova alternativa je već predviđena kao obavezna za tranzitni saobraćaj za teretna vozila preko 3.5 t.

Vozila koja autoputem ipak dođu do Novog Beograda, treba da se ispred Beogradske arene isključe na prvoj petlji i preko izlazne rampe uđu u ulicu Španskih boraca.

Dalje će se kretati ulicom Đorđa Stanojevića do saobraćajnice ispred kompleksa Delta sitija. Potom će navedenom saobraćajnicom ispred Delta sitija ući u ulicu Jurija Gagarina kojom će izaći na most na Adi.

Po prelasku preko mosta, na prvom isključenju ulazi se u Radničku ulicu i potom u Kirovljevu (rampom prema Banovom Brdu) gde se po završetku rampe ulazi u ulicu Visoku, Paštrovićevu i nazad u Radničku, pa Bulevarom Vojvode Mišića do Mostarske petlje, gde se ponovo uključuju na autoput u pravcu Niša.

Usmeravanje saobraćaja na svim skretanjma, od izlaska sa autoputa kod petlje Arena pa do vraćanja na autoput u smeru ka Nišu na Mostarskoj petlji, biće olakšano posebnim saobraćajnim znacima na kojima će jasno biti obeležena oznaka Niš.

Sva vozila iz tranzitnog saobraćaja koja se iz smera Niša kreću ka Šidu, mogu se na petlji Bubanj potok isključiti na obilaznicu oko Beograda i ići do Batajničke petlje gde će se uključiti u smer autoputa prema Šidu. I ova alternativa već je predviđena kao obavezna za tranzitni teretni saobraćaj vozila preko 3.5 t.

Vozila koja iz smera Niša dođu autoputem do mosta Gazela biće usmerena sa autoputa preko Mostarske petlje u Bulevar Vojvode Mišića, da bi se iza Beogradskog sajma usmerila rampom na Most na Adi.

Po prelasku mosta ulazi se u ulicu Jurija Gagarina kojom će se ići do Delta sitija i postojećom saobraćajnicom ispred njega ući u ulicu Đorđa Stanojevića. Dalje, vozila će se kretati ulicom Španskih boraca do petlje Arena gde se ponovo uključuju na autoput u smeru Šida.

Usmeravanje saobraćaja na svim skretanjma, od izlaska sa autoputa kod petlje Mostar, pa do vraćanja na njega na petlji Arena biće olakšano posebnim saobraćajnim znacima na kojima će jasno biti obeležena oznaka Šid.

Učesnici lokalnog gradskog putničkog saobraćaja u Beogradu za prelazak preko Save mogu koristiti Brankov most, Stari savski most i novi most na Adi.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)