Datum:

20.09.2016. 19:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kao što je već najavljeno, ni Lamborghini ni Bentley neće učestvovati na Salonu automobila u Parizu. Razlog se krije u merama štednje koje sprovodi njihova roditeljska kompanija Volkswagen, ozbiljno pobođena Dizelgejt skandalom.

Lamborghini je u izjavi za javnost rekao da razmatra izmenu svoje strategije prisustva na budućim automobilskim sajmovima. Bentley čini isto, uz plan da se fokusira na manje događaje koji će se odvijati u bliskijoj budućnosti, jer se na taj način najefektivnije targetira njihova ciljna publika.

Izvršni direktor Volkswagen AG kompanije Matijas Miler je na prošlonedeljnom sastanku rekao da “kriza vodi marginalizaciji, ali isto tako može da predstavlja tačku preloma u kojoj će se pojaviti bolje stvari i promene u pristupu”.

Lamborghini i Bentley nisu jedini proizvođači luksuznih automobila koji neće učestvovati na ovogodišnjem pariskom salonu. Njima su se pridružili i Ford, Aston Martin, Rolls-Royce i Volvo. Oni nameravaju da, kao primaran kanal komunikacije sa svojim kupcima, koriste blogove i društvene mreže.

Iako neka od velikih imena neće biti pristutna u Parizu, na ovom događaju odigraće se brojne značajne premijere, a samo neke od njih tiču se Ferrari LaFerrari Aperta, Honda Civic Hatch, Hyundai i10 i i30, Land Rover Discovery, Mercedes-Benz E-Klase All-Terrain i Mercedes-AMG GT Roadster modela.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)