Datum:

14.07.2016. 13:40

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Zamena za Infinitijev QX50 krosover debitovaće na Salonu automobila u Parizu na jesen, a biće inspirisana QX Sport Inspiration konceptom koji je predstavljen ove godine u Pekingu.

Zvaničnici Infinitija podvukli su povezanost između ova dva pomenuta modela na juče održanoj konferenciji za štampu. Direktor proizvodnog planiranja Kit St Kler rekao je da ovaj brend ima istoriju predstavljanja konceptnih vezija koje na određen način predviđaju budućnost.

QX Sport Inspiration koncept mogao bi učiniti da se ovaj SUV srednje veličine uklopi u najnovije dizajnerske trendove. Njegove oštre ivice, sa tankim farovima i istaknutim linijama na profilu čine ga agresivnijim, a standardni bočni retrovizori zamenjeni su kamerama. Unutar kabine nalazi se u potpunosti digitalna instrument tabla, upravljač sa ravnim donjim delom i visoka centralna konzola koja razdvaja vozača i putnike.

Aktuelni Infiniti QX50 izmenjen je za ovu modelsku godinu, kada mu je produženo međuosovinsko rastojanje kako bi se unutrašnjost povećala. Osim toga, vizuelno je unapređen. Međutim, zamena tog modela novim deo je Infinitijeve strategije fokusiranja na krosovere i SUV-ove, koji čine značajan procenat prodatih vozila ovog brenda.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)