Datum:

11.10.2014. 17:36

Autor:

Ina Poljak

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 2878 pregleda

Kredit Agrikole (Credit Agricole) banka beleži međugodišnji rast kreditnog portfolija od 31 odsto u finansiranju auto industrije u odnosu na isti period prošle godine, zaključeno je nakon analize rezultata 47. međunarodnog Sajma lova, ribolova, sporta i automobilizma održanog od 1. do 5. oktobra u Novom Sadu.

Uprkos činjenici da je tržište novih automobila 81 uzastopni mesec u padu, odnosno kumulativno preko 60 odsto, prema poslednjim podacima za 2014. godinu rast portfolija od 31% uz ukupno tržišno učešće od 27 odsto potvrđuju da je Kredit Agrikole Srbija pouzdan partner i u ekonomski osetljivim vremenima.

“Sveobuhvatna usluga koja je maksimalno pojednostavljena za partnere i klijente uz veoma konkurentne ponude čini da je danas Kredit Agrikole banka Srbija prepoznata kao pouzdan partner i klijenata i partnera što dokazuje i rast tržišnog učešća od 9,2 odsto u odnosu na prošlu godinu. Tržišno učešće u trećem kvartalu godine iznosi 27 odsto što je jasan pokazatelj da Kredit Agrikole banka Srbija ume da sluša i svoje partnere i svoje klijente.” izjavio je Vladan Stanisavljević, Rukovodilac za Long Channel u Kredit Agrikole banci Srbija.

Izvor: Beta/Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)