Datum:

16.10.2016. 14:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Volkswagen kaže da želi da postane lider na tržištu električnih automobila nakon što se u potpunosti oporavi od Dizelgejta.

Na nedavno održanom Salonu automobila u Parizu, ovaj nemački brend predstavio je svoj I.D. električni koncept (na slikama u nastavku) koji će se na putevima naći 2020, a u narednih nekoliko godina očekuje se predstavljanje brojnih drugih električnih koncepata.

Direktor odeljenja za e-mobilnost ovog brenda Kristijan Senger, rekao je da su njihove ranije strepnje u vezi sa električnim vozilima okončane, i nadaju se da će postati prvi proizvođač sa milion napravljenih električnih automobila.

Troškovi pravljenja izdržljivih baterija sve su manji, a prema rečima Sengera, to će se značajno odraziti na mrežu stanica za punjenje. Rešen je problem i sa malim opsegom kretanja ovih automobila na jedno punjenje, što se sve odražava i na njihovu cenu. Tako će uskoro postati moguće zadovoljiti nove potrebe kupaca.

U osnovi budućeg ranga električnih modela iz ove kompanije nalaziće se MEB platforma, za koju Senger kaže da je dovoljno fleksibilna da podrži vozila od A do D segmenta.

vw-i-d-12

vw-i-d-9

vw-i-d-8

vw-i-d-7

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)