Datum:

02.10.2012. 22:39

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4140 pregleda

Volkswagen je u Drezdenu dodelio tradicionalne nagrade za kvalitet servisa (VSQA). Među partnerima iz Srbije priznanje za 2012. godinu osvojili su Auto kuća Tasić i Porsche Beograd Sever.

Na svečanosti u Drezdenu nagrađeno je sto auto-kuća koje su bile među najboljim međunarodnim servisnim partnerima Volkswagena u prethodnih dvanaest meseci.

Partnerima u Srbiji dodeljene su dve nagrade za izuzetan rezultat kada je reč o zadovoljstvu stranaka.

Prvo mesto zauzela je Auto kuća Tasić iz Jagodine. Borba se vodila do poslednjeg meseca kada je Auto kuća Tasić u finišu bila bolja od pobednika iz 2011. godine, Auto centar Petrović iz Šapca.

Nagradu za najveći napredak dobio je centar Porsche Beograd Sever.

Direktor Porsche Beograd Severa, Mitar Mitrović, prima nagradu

Na ceremoniji dodele nagrada, Michael Horn, direktor postprodaje u Volkswagenu, odao je priznanje učesnicima i nagrađenim kućama.

“Rezultati analize zadovoljstva kupaca pokazuju da smo poslednjih godina razvili kvalitetnu i pouzdanu servisnu mrežu. Svi servisni partneri koji su osvojili nagrade demonstrirali su svoju sistematsku orijentisanost ka kupcima i ličnu posvećenost svojih zaposlenih“, kazao je Horn.

U Volkswagenu smatraju da su dobre servisne usluge od presudnog su značaja za zadovoljstvo kupaca i njihovu lojalnost. Nagrada za kvalitet servisa osnovana je 2008. godine upravo radi fokusiranja na ove aspekte.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)