Datum:

28.03.2018. 10:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nijedan nemački proizvođač automobila, bio on premijum ili ne, nema kamionet koji prodaje na severno-američkom tržištu, te je VW tu video priliku i ugrabio je, ako je verovati najnovijim izveštajima.

Sudeći po neimenovanom izvoru iz kompanije Volkswagen, ovaj proizvođač automobila će na Sajmu automobila u Njujorku predstaviti koncept svog novog pikap modela koji će biti namenjen isključivo tržištu u Severnoj Americi.

Nije reč o modelu Amarok, ni o njegovoj verziji, već o trećem vozilu koje je bazirano na modelu Atlas. Ovaj pikap model će u proizvodnju ući odmah nakon SUV modela sa pet sedišta (takođe baziran na Atlas-u).

Za razliku od modela Amarok, novi kamionet će biti baziran na modularnoj MQB platformi kao i njegovi SUV rođaci. To znači da on neće predstavljati konkurenciju modelu Ford Ranger i njemu sličnima, već modelima kao što je Honda Ridgeline.

Budući da još uvek nema nikakvih fotografija ovog modela, možemo naslutu kako će on izgledati na osnovu render fotografije koja se nalazi iznad teksta i čiji je autor AscarissDesign. Takođe, ni ime ovog novog modela još uvek nije poznato.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)