Datum:

12.06.2014. 16:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 8158 pregleda

Za one koji vole skutere, spremljeni su specijalni popusti za „Pežoove” modele. Iako mali po kubikaži, vrlo su komforni i atraktivnog dizajna, mali su potrošači i ispunjavaju sve potrebe gradske vožnje.

Sezona skutera je već počela i „Alta&Verano motors“, generalni uvoznik i distributer „Pežoovih“ skutera i bicikala, spremio je specijalne popuste za sve one koji bi ovog leta da osete malo vetra u kosi.

„Pežo“ u ponudi ima širok dijapazon skutera do 50 kubika, i to po ceni od 899 evra. Iako mali po kubikaži, vrlo su komforni i atraktivnog dizajna, mali su potrošači i ispunjavaju sve potrebe gradske vožnje.

Za one koji žele snažniji osećaj u vožnji sa vrhunskim performansama i dizajn koji pleni na svakom kilometru, za sebe mogu odabrati jedan od jačih skutera, snage do 400 kubika, sa cenom već od 3.770 evra.

Među ovim dvotočkašima, našao se i jedan trotočkaš, model koji je ove godine predmet velikog interesovanja. U pitanju je skuter „metropolis“, koji predstavlja najviši domet tehnologije po pitanju udobnosti i bezbednosti putnika. On ima nekonvencionalni prednji deo koji podseća na automobil a opremljen je novim „Pežoovim“ motorom zapremine 400 cc kojeg karakterše vodeno hlađenje koji proizvodi 35 ks.

Treba napomenuti da svi modeli „Pežoovih“ skutera imaju garanciju od dve godine.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)