Datum:

06.08.2017. 17:13

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Na teritoriji opštine Vračar, u narednih deset dana, biće ugrađeno 630 novih parking senzora. Naredne godine ove senzore dobiće i Dorćol, kao i pojedine ulice u centru grada.

Gradski menadžar Goran Vesić prisustvovao je, zajedno sa predsednikom opštine Vračar Milanom Nedeljkovićem i direktorom Parkingservisa Andrijom Čupkovićem, početku radova na drugoj fazi postavljanja senzora na toj opštini koji omogućavaju vozačima brže i lakše pronalaženje mesta za parkiranje.

Vesić je istakao da će u drugoj fazi na Vračaru biti postavljeno novih 630 parking senzora, uz podsećanje da je prošle godine u prvoj fazi postavljeno 800 senzora i 40 informacionih tabli.

Parking senzori, koji se nalaze na obeleženim mestima za parkiranje, daju informacije koliko je slobodnih mesta, a vozači imaju na uvid da li u neku ulicu treba da skrenu ili ne, objasnio je Vesić.

On je precizirao da će se u drugoj fazi postavljati senzori u rejonu Krunske, Beogradske, Bulevara kralja Aleksandra i Baba Višnjine, odnosno Golsvortijeve ulice.

Vesić je rekao i da je dobijena građevinska dozvola za garažu na Studentskom trgu, koja će imati skoro 900 parking mesta, a da je Grad pred dobijanjem dozvole za garažu u Kneza Miloša.

Postavljanje senzora za parkiranje nastaviće se naredne godine na Dorćolu, u delu od Cara Dušana, Strahinjića bana i do Francuske ulice, rekao je Vesić.

Novih 630 parking senzora biće ugrađeni u narednih 10 dana.

Iz Parking servisa mole građane za razumevanje jer će u tom periodu doći do premeštanja vozila radi nesmetanog obavljanja posla.

Foto: Beoinfo, Izvor: N1

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)