Datum:

02.06.2018. 15:04

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Ljubitelji Lancia breda će se obradovati kada čuju da će se čuvena Delta Integrale vratiti kao model sa troje vrata, u istinskom Singer maniru.

Automobili Amos je ime kompanije koja namerava da napravi reinterpretaciju čuvene reli ikone. Osnovana od strane vozača trka Eugena Amosa, mala italijanska kompanija će se referencirati na Singer, kako bi napravila najbolju Delta Integrale verziju na svetu.

Amos kaže da će ovo vozilo biti u potpunosti izmenjeno, sa više od hiljadu novih komponenti. Karoserija će takođe biti nova i izrađena od ručno obrađenog aluminijuma, dok će prednja maska biti od karbona, kao omaž Lancia Beta modelu.

Pogon i vešanje će takođe biti izmenjeni, a zahvaljujući novog geometriji vešanja, ovo vozilo obezbeđivaće sasvim drugačije vozačko iskustvo.

Što se tiče izgleda, ideja je da se sačuva duh Integrale-a. Za razliku od originala, nova verzija neće imati zadnja vrata, dok će unutrašnjost biti u potpunosti redizajnirana, po ugledu na kokpit Delte S4.

Ova kompanija će koristiti standardne Delta Integrale 16v modele kao donorska vozila, umesto nešto ređih Evoluzione modela, za koje Eugen smatra da su previše vredni za konverziju ove vrste.

Plan Automobili Amos kompanije bio je da prvi primerak predstave na ovogodišnjem Concorso d’Eleganza Villa d’Este, ali se to neće desiti, pošto neće stići na vreme. Umesto toga, objavljeni su prvi renderi, uz obećanja da će više detalja biti poznato uskoro.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)