Datum:

04.12.2015. 10:09

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3448 pregleda

Kompanija “FCA Srbija” organizovala je za svoje poslovne partnere i potencijalne kupce dvodnevnu dinamičku prezentaciju svojih modela koje pokreće metan na poligonu Navak. Predstavnici više od petnaest kompanija imali su nesvakidašnju priliku da testiraju određene modele u ponudi “FCA Srbija” s pogonom na CNG, kao i da iskuse vožnju van utabanih staza s modelima brenda “Džip”.

Program se sastojao iz tri dela. Prvi deo je bio edukativan – predstavio je istoriju “Fijata” i dugu vezu s pogonom na metan. Drugi deo je bio dinamički, a treći – “of-roud” iskustva.

Testiranje modela održano je na poligonu s modelima: “fijat panda CNG 0.9 tviner” sa 85 KS, “fijat 500L CNG 0.9 tviner” – 85 KS i “fijat doblo CNG 1.4 ti-džet” sa 120 KS.

Poseban segment bilo je predstavljane modela “fijat dukato CNG 3.0” sa 136 KS, koji je bio na raspolaganju za dinamičko testiranje.

Za sam kraj ovog poslovnog druženja, za sve one koji su hteli da iskuse “Džip avanturu” na raspolaganju su bili modeli “Jeep Renegade 1.6 MultiJet 120 KS”, “Jeep Cherokee 2.0 MultiJet 170 KS”, kao i pravi “poglavica” – “Jeep Grand Cherokee 2.0 CRD 250 KS”, s kojima se izašlo na “of-roud” poligon.

Ovaj događaj samo je jedan u nizu kojim kompanija “FCA Srbija” želi da detaljnije predstavi kupcima i potencijalnim klijentima, kao i široj javnosti, svoj program modela na CNG.

– Prednosti upotrebe vozila na CNG pogon u ponudi kompanije “FCA Srbija” su mnogobrojne. Osim što je u prvom planu briga o životnoj sredini, manja je emisija štetnih gasova, a sama rentabilnost vozila i ušteda u finansijskom smislu su znatne – kažu u kompaniji “FCA Srbija”.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)