Datum:

16.04.2016. 17:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Trostruki kandidat za Oskara, Stiv Kalafer, obelodanio je planove u vezi sa snimanjem dokumentarca na temu Volkswagenovog „dizelgejta“.

Šezdeset šestogodišnji producent 16 filmova je takođe i Volkswagenov diler, a sada želi da svetu predstavi objektivan uvid u čitavu priču. Novi dokumentarac pod imenom „Backfire: The Volkswagen Fraud of the Century“ će biti baziran na istinitim pričama prodavaca, kupaca i pravnih predstavnika. Kalafer ima planove da intervjuiše bivše Volkswagenove funkcionere, kao i istraživače iz West Virginia univerziteta, gde je inicijalno otkriven problem.

Pored toga što je diler više od 39 godina, Kalafer je predsednik Flemington Car & Truck Country kompanije, koja ima 17 filijala, uključujući Volkswagenov prodajni centar u Flemingtonu, Nju Džersi. Uprkos jakim vezama sa Volkswagen grupom, Kalafer kaže da se film stvara iz perspektive autora, tako da se on neće pojavljivati pred kamerom.

Projekat bi mogao da završi kao dugometražni film ili serija u epizodama, kaže Džonatan Kalafer, Stivov sin. Kada su ga iz VW-a upitali zašto želi da napravi dokumentarac, Kalafer je rekao da želi da kaže istinu.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)