Datum:

20.04.2011. 13:10

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4442 pregleda

Volkswagen i njegovi kineski partneri prikazaće dva različita Passata – od kojih je jedan preimenovani Magotan – na ovonedeljnom Salonu automobila u Šangaju. Oni planiraju da prikažu svoju sopstvenu verziju Passata zasnovanom na NMS sedanu koji je prikazan ranije ove godine na Salonu automobila u Detroitu, a sastavljen je u Volkswagenovoj novoj Chattanooga fabrici u Sjedinjenim Državama.

Partneri (Shangai & Volkswagen) planiraju da naprave sličnu verziju u Kini, a očekuje se da će proizvodnja da započne ovog leta. Početna cena biće oko 32.000 dolara.

Još jedano zajedničko ulaganje – FAW-VW, planira da prikaže i potpuno drugačiji automobil – verziju Passata zasnovanog na evropskom B7, koji je debitovao prošle jeseni na Salonu automobila u Parizu.

Za kinesko tržište, FAW-VW imaju u planu razvijanje dugačkog izdanja automobila koji će premenovati u Magotan, koji će zameniti stariju verziju Magotana zasnovanu na B6. Izbori motora najverovatnije će uključivati 1.4 TSI, 1.8 TSI i 2.0 TSI V4 benzince.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)