Datum:

28.06.2016. 22:00

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kupci automobila u SAD, koji razmatraju mogućnost da sebi priušte neki Volkswagen u toku sledeće godine, mogu da očekuju velike promene u portfoliju nemačkog proizvođača. Ono što je poznato je da će se Golf Alltrack pridružiti ponudi, ali i postojeći modeli će dobiti unapređenja.

Oni koji ne žele veći Alltrackov klirens i dodatne elemente na karoseriji, moći će da se odluče za Golf SportWagen sa opcionim 4Motion pogonom na sve točkove. Kupci mogu dobiti isključivo sistem baziran na Haldex-5 u osnovnom S trimu, dok menjač po želji može biti manuelni ili automatski.

VW planira da pretrese GTI za 2017. godinu. Novi Sport paket će se naći između S i SE verzija. Modeli sa petoro vrata dolaze standardno sa felnama od 18 cola i Performance paketom, koji dodaje 10 ks, za total od 220, veće kočnice iz Golfa R, i diferencijal sa ograničeni proklizavanjem. Tu su i bi-ksenonski farovi, LED dnevna svetla, ulazak u automobil bez ključa sa startovanjem putem dugmeta.

Očigledno je da će Volkswagen pojednostaviti svoju prodajnu paletu u SAD. Jetta Hybrid više nije dostupna, a spajanje paketa ima za cilj da redukuje opcije za ostale modele.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)