Datum:

05.06.2013. 19:28

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 2714 pregleda

Pod motom „Jedan brend, jedan tim, jedan izazov“, finale ovogodišnjeg Volkswagen svetskog šampionata u kvalifikaciji maloprodaje je održano u Volfsburgu. Christian Klingler, član upravnog odbora VW Grupe i brenda Volkswagen Putnička vozila, uručio je nagrade pobednicima.

Oko 300 učesnika iz ukupno 80 zemalja je učestvovalo u finalu. U kategoriji zemalja, tim iz Austrije je bio prvi, ispred Danske i Belorusije. Berhard Rudolf iz Austrije je pobedio u kategoriji prodavaca. Pobednik među servisnim savetnicima je Martin Kadner iz Republike Češke, dok je Kosuke Endo iz Japana pobedio kao tehničar ekspert. Među savetnicima za delove, Oliver Bayer iz Nemačke je postao novi šampion.

„Mi u Volkswagenu činimo sve kako bismo inspirisali naše kupce u celom svetu – sa fascinantnim automobilima i izuzetnim servisom, jer zadovoljni kupci čine ključni razlog zbog koga Volkswagen treba da postane broj jedan brend u pogledu volumena do 2018. godine. Ovo je peti put da Volkswagen organizuje međunarodno takmičenje za zaposlene svojih partnera. Cilj ovog takmičenja je da se kontinuirano unapredi prodaja i kvalitet servisa na svim tržištima i da se time dodatno unapredi zadovoljstvo kupaca sa Volkswagen brendom.

Ove godine je prvi put uručena nagrada za najbolji tim zemlje. Nova kategorija je kreirana kako bi dodatno ojačala mrežu u oblasti prodaje i postprodaje kod Volkswagen partnera. Pored svetskih pobednika u četiri različita polja, ove godine nagrade su još jednom dodeljene najboljim zaposlenima iz četiri različite regije sveta. Ipak još jedan važan aspekt ovog šampionata je da se utvrdi trenutni nivo znanja kod Volkswagen dilera i servisnih organizacija u zemljama učesnicama. Pomoću ovih informacija obuke specifične za svaku zemlju se zatim mogu osmisliti i implementirati. Svetski šampionat ima ključnu ulogu u ciljanom unapređenju na nivou obuka među zaposlenima u Volkswagen prodaji i servisu u celom svetu.

Izvor: Porsche SCG

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)