Datum:

10.12.2015. 19:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 2668 pregleda

Asocijacija potrošačke tehnologije (Consumer Technology Association) objavila je da će na predstojećem CES-u (Consumer Electronics Show) Volkswagenov predsednik borda direktora za putnička vozila imati uvozno izlaganje, a tom prilikom ova kompanija predstaviće novi koncept.

Govor Herberta Disa održaće se 5. januara, a tada će biti predstavljeno i novo električno vozilo koje će demonstrirati na koji se način internet i automobilska industrija mogu ujediniti. Misteriozni koncept biće opremljen obiljem sigurnosnih tehnologija, a o njegovim specifikacijama još uvek nema nikakvih informacija.

Predsednik pomenute asocijacije Gari Šapiro ovim povodom je izjavio: “Kada smo se, ranije ove godine, složili oko uvodnog izlaganja, mi, kao ni ostatak sveta, ništa nismo znali o problemima sa emisijom štetnih gasova.” No, uprkos tome, on kaže da je nakon razgovora sa Disom siguran da će prisutni biti zainteresovani da čuju njegovu viziju i saznaju planove o pravljenju novog, održivog vozila.

Dis će biti jedan od mnogobrojnih ličnosti iz sveta automobilske industrije koji će biti prisutan na ovom događaju, a drugi važan govor držaće izvršna direktorka General Motorsa Meri Bara, koja će najaviti novi Chevrolet Volt. Disove kolege iz Audija takođe će biti prisutne, i predstaviće misteriozni koncept za koji se očekuje da će imati sistem autonomne vožnje.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)