Datum:

28.09.2012. 10:33

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3666 pregleda

Volkswagen Grupa nastavlja uspešno sa poslovanjem uprkos postojećim ekonomskim uslovima. “Mi imamo sve što je potrebno da bi Volkswagen uspešno poslovao”, obratio se prof. dr Martin Vinterkorn (Martin Winterkorn), predsednik Upravnog odbora Volkswagen AG, 20.000 zaposlenih na radnom sastanku u fabrici u Volfsburgu. Radnom sastanku su prisustvovali i prof. dr Ferdinand K. Pih (Ferdinand K. Piëch), predsednik nadzornog odbora Volkswagen-a, kao i Ursula M. Pih (Ursula M. Piëch), član Nadzornog odbora. 

Vinterkorn je rekao da su uslovi postali znatno teži i komplikovaniji. On je uprkos tome ponovio dugoročni cilj kompanije: “Mi želimo da postanemo najbolji proizvođač automobila na svetu do 2018.” Vinterkorn se takođe zahvalio zaposlenima za njihov “uspeh jakog tima” u sprovođenju proizvodnje novog Golf-a. Kristijan Klingler (Christian Klingler), član upravnog odbora za prodaju i marketing za Volkswagen Grupu i brend Volkswagen Putnička vozila, predstavio je novu kampanju za Golf i istakao da će se uspešna priča nastaviti sa najboljim Golf-om svih vremena. “Golf, DAS AUTO, ostaje veran svom imenu”, rekao je Klingler. 

Finansijski direktor Hans Diter Peč (Hans Dieter Pötsch) se takođe složio da je Volkswagen sa svojih 12 fascinantnih brendova u odličnoj poziciji. “Volkswagen Grupa je mesecima demonstrirala svoju snagu i postojanost, čak i u vremenima ekonomske nesigurnosti”, rekao je on zaposlenima i nastavio da to nije samo potvrđeno ciframa u prvoj polovini godine, već i pozitivnim trendom u isporukama vozila u toku prvih osam meseci, kada je Grupa nadmašila tržište. Peč je istakao da će druga polovina godine ipak biti teža. “Osnovni uslovi su izazovni i takvi će i ostati”, rekao je on.

Izvor: Volkswagen

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)