Datum:

23.06.2014. 16:39

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 7021 pregleda

U susret visokim letnjim temperaturama Honda Srbija je pokrenula akciju u toku koje svi kupci Hondinih vozila na poklon dobijaju VIPER ADVANCE sistem.

VIPER uređaj, pored funkcije alarmnog bezbednosnog sistema, omogućava Vam sledeće:

Rashladite ili zagrejte automobil iz stana ili kancelarije

Pre svake vožnje, uz pomoć ovog uređaja, možete da upalite automobil koji će raditi u režimu koji ste podesili prilikom poslednje vožnje (uključeno hlađenje ili grejanje) i sve to iz svog stana ili kancelarije, pri tom ne otključavajući vozilo. Ovakva mogućnost posebno je značajna u periodu visokih ili niskih temperatura. Ukoliko automobil ne palite često u zimskom periodu može doći do kvara, a uz pomoć ovog sistema vozilo po potrebi možete startovati sa bilo koje tačke u krugu od 1500 metara i tako preduprediti eventualni problem sa akumulatorom. Viper Vam dzvoljava i mogućnost podešavanja vremenskog automatskog startovanja vozila.

– Obaveštavanje o izvršenim funkcijama na displej uređaju

Pomoću displeja u mogućnosti ste da pratite šta se dešava sa Vašim automobilom, kada je otključan ili zaključan, kada je alarm aktiviran i kada ističe vreme trajanja daljinskog startovanja.

Ovo je najnovija generacija alarma, ali i uređaj koji u velikoj meri doprinosi komforu korišćenja automobila i omogućava Vam apsolutnu kontrolu nad automobilom. Takođe je kompatibilan sa fabričkim OEM alarmima. Ugrađuje se na sve Honda modele u ovlašćenom Honda servisu na Novom Beogradu za najviše dva radna dana. Akcija nije vremenski ograničena i trajaće dok traju zalihe VIPER ADVANCE sistema.

Izvor: Delta Automoto, Honda

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)