Datum:

13.10.2011. 13:07

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5138 pregleda

Kada je pre izvesnog vremena stigla informacija da je u Italiji sve spremno za zvaničnu promociju nove kompanije za proizvodnju luksuznih automobila, u javnosti se sa nestrpljenjem očekivalo nešto dobro i atraktivno. Umesto toga, nedavno su osvanule prve fotografije modela “opera”, kojeg je predstavio novi proizvođač Vigor koji je sve, samo ne lep!

Fabrika koja je, navodno, počela sa radom u Toskani, proizvela je ovaj luksuzni “kupe krosover” kojeg će, prema planu, sklopiti u samo 150 primeraka.

Menadžeri Vigora igraju na kartu ekskluzivnosti pa, zahvaljujući mogućnosti personalizacije spoljašnjosti i unutrašnjosti, neće postojati dva identična primerka “opere”.

Zvaničnih tehničkih podataka još nema, a pretpostavlja se da će se “opera” nuditi sa dva agregata snage 300 i oko 400 KS zbog čega bi, zahvaljujući pogonu na svim točkovima i šasiji olakšanoj kompozitnim materijalima gde god je to bilo moguće, trebalo da ima zadovoljavajuće performanse. Iako tako ne izgleda… 

U Vigoru su već počeli da primaju porudžbine iako ne postoji obaveštenje o ceni, a nije definisan ni početak proizvodnje.

Izvor: Blic

 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)