Datum:

04.12.2017. 13:40

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Renault je pre nekoliko meseci predstavio novu generaciju svog Megane RS modela, kako javno u Frankfurtu, tako i njegove detaljne specifikacije.

Sada je objavljen zvanični video koji prikazuje sve aspekte ovog francuskog „hot hatch-a”, od dizajna njegove spoljašnjosti, opisanu kao „zver koja će slistiti put”, do kabine sa karbonskim vlaknima i Alcantarom.

Najveći rival novom Honda Civic Type R modelu imaće poboljšanu vuču pri svim brzinama, zahvaljujući novom vešanju, kao i 4Control upravljanju. Ovaj proizvođač želeo je da podstakne njegov sportski duh, Race modom vožnje koji je namenjen vožnji na trkačkoj stazi.

Nov je i 1.8-litarski turbopunjeni motor, koji dolazi iz Apline A110. On razvija 280 KS i 390 Nm obrtnog momenta, koje dostavlja prednjim točkovima. Kupci će birati između šestostepenog ručnog ili šestostepenog automatskog menjača sa dvostrukim kvačilom, što je prvi put da je takva opcija dostupna za ovo vozilo.

Renault će sa novim Megane RS pokušati da obori rekord na Nirburgringu, za proizvodno vozilo sa prednjim pogodnom, koji trenutno drži novi Honda Civic Type R. Da bi se to postiglo, Megane mora prevaliti 20.7 km za manje od 7 minuta i 43.8 sekundi.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)