Datum:

01.06.2018. 15:49

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Volkswagen se sa novom generacijom Touarega vratio na tablu za crtanje, što je dovelo do toga da ovo bude vozilo sasvim drugačije od uobičajeno konzervativnih automobila ovog proizvođača. Ne samo da ima kompletno nov dizajn, već je zasnovan na MLB Evo platformi, kao i Audi Q7, Bentley Bentayga i Lamborghini Urus.

Kao rezultat, novi Touareg trebalo bi da bude zabavan za vožnju, ali ekipa AutoExpress-a koja je uradila njegov prikaz tvrdi da to nije slučaj. Čini se da su inženjeri ove kompanije imali naređenje da ga učine drugačijim od pomenutih SUV-ova, zbog čega je izuzetno bezbedan i predvidiv, ali isto tako i ne naročito zanimljiv iz perspektive vozača.

Ako oštar izgled MLB Evo arhitekture nije dovoljan da privuče kupce, onda će to svakako učiniti kvalitet izrade enterijera. Kabina je vrsno opremljena, sa plastikom visokog kvaliteta, kožnim i metalnim segmentima i detaljima. Digitalna instrument tabla u kombinaciji sa zabavno-informacionim sistemom deluje kao jedna velika jedinica, što doprinosi sveukupnom utisku. Što se tiče prostranosti unutar kabine, putnici neće imati problema sa udobnošću na zadnjem sedištu, bez obzira koliko bili visoki.

Volkswagenov flagship SUV trenutno je u ponudi sa 3.0-litarskim TDI dizelašem sa 228 ili 282 konjske snage. Kasnije će mu se pridružiti 4.0-litarska V8 pogonska jedinica, kao i šestocilindarska benzinska.  PHEV je takođe u planu za kinesko tržište, ali za evropsko se još uvek ništa ne zna.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)