Datum:

19.12.2016. 13:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Iako ovo nije prvo pojavljivanje novog CLS-a na video snimku, ipak jeste prva prilika da se vidi mala kolona ovih automobila kako se vozi kroz saobraćaj.

Zbog kamuflaže teško je proceniti ima li ikakvih izmena u njihovom dizajnu pošto su pokrivene vinilom od glave do pete. Jedino je krov ostao otkriven.

Na oko 57. sekundi snimka vidi se da jedan od ovih automobila ima različitu LED šaru u svojim farovima, ali moguće je da je u pitanju samo drugačije podešavanje farova.

Novi redni šestocilindarski motor iz unapređene S-Klase zameniće aktuelnu V6 jedinicu u CLS-u, a najverovatnije će se pojaviti hibridna i električna verzija i to je sve što je za sada poznato.

Kada je reč o tehnologiji, novi CLS (koji će možda biti preimenovan u CLE) će deliti MRA platformu sa aktuelnom E-Klasom i imaće pogon na zadnjoj i na obe osovine. Trebalo bi da dobije i poluautonomni sistem vožnje takođe iz E-Klase, ali s obzirom da se na ovom videu nalaze prototipi, još uvek ima dovoljno vremena da ih Mercedes opremi svojim novim tehnologijama.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)