Datum:

22.11.2013. 16:57

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 7400 pregleda

Đaci iz Srbije osvojili su još jednu zapaženu nagradu na međunarodnim konkursima. Ovoga puta, učenici i nastavnici Saobraćajno-tehničke škole iz Zemuna učestvovali su na takmičenju u organizaciji Renoa, gde su se, u konkurenciji radova iz 20 zemalja, našli među tri nagrađena tima koja su dobila priznanje za kratki film o bezbednosti u saobraćaju.

Moto čitavog projekta glasio je “Don’t drink, love life”, a Zemunci su osvojili simpatije zbog ispričane priče o tome kakve opasnosti nosi vožnja u alkoholisanom stanju.

Nagradu je dobitnicima u Beogradu uručio predstavnik francuske kompanije, gospodin Filip Žirardi, zadužen za razvoj ovakvih i sličnih projekata u Renou, koji je u Srbiju doputovao specijalno kako bi čestitao pobednicima i uručio im nagrade. Tim iz Saobraćajno-tehničke škole osvojio je novčanu nagradu i video-kameru, koje će im poslužiti u radu na sledećim sličnim projektima u budućnosti.

Reno planira da sledeće godine nastavi sa ovom akcijom i na lokalnom nivou i poziva sve tehničke škole u Srbiji da se priključe i pošalju svoje radove na temu “Bezbednost u saobraćaju”.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)