Datum:

08.06.2013. 14:33

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 4592 pregleda

U jednoj od epizoda emisije “Tuned”, Met Fara doleteo je u Sjedinjene Američke Država kako bi se pridružio Krisu Harisu i sa njim diskutovao o tjuniranju i testiranju Harisovog Audija S4 sa 415 konjskih snaga i osnovnom Porsche Caymanu.

Nekoliko nedelja ranije, Kris Haris kupio je sjajnocrveni Audi S4 i tjunirao ga tako što mu je dodao set Stasis kočnica. Na taj način pokazao je kako jedna mala modifikacija može poboljšati performanse automobila.

U video snimku iznad, Haris i Fara zajedno pokušavaju da otkriju idealni nivo tjuniranja za svakodnednog vozačam kao i to da li je pametnije voziti tjunirani Audi S4 ili relativno spor Porsche Cayman (2013) koji ima samo 275 KS i nešto malo više od 270 Nm obrtnog momenta. Test je sproveden na izvanrednim velškim putevima.

Dok poređenje Audija S4 i Porsche Caymana može biti prilično neobično, treba umati na umu da oba automobila ljudi voze svakodnevno, a uz to donose značajnu količinu zabave u vožnji, što na ilustrativan način spaja lepo i korisno, zar ne?

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)