Datum:

27.01.2019. 9:52

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

“Hjundai kona” i “Kona Electric SUV” su zajedno ponele nagradu “North American Utility Vehicle of the Year” (” Najbolje specijalno vozilo godine), koju dodeljuje uvaženi žiri udruženja specijalizovanih medija za automobilsku industriju “North American Car, Utility and Truck”.

Ovo je prvi put da “Hjundai CUV” model osvoji nagradu u kategoriji specijalnih i namenskih vozila (compact utility vechile). Svake godine pobednik u ovoj kategoriji se najavljuje na prestižnom “Severno-američkom auto šou” (“North American International Auto Show”), koji se održava u Detroitu.

– Veoma smo ponosni na naše nove unapređene modele “kona” i “kona elektrik”, koji su osvojili prestižnu nagradu. Znamo da se naši kupci i korisnici ovih automobila u potpunosti slažu sa renomiranim medijima, koji prate automobilsku industriju i dodeljuju ovu nagradu – istakli su Vijilam Li, predsednik i generalni direktor, “Hjundaija” za Severnu Ameriku i Brajan Smit, glavni operativni direktor za “Hjundai Motor Amerika”, na sjajnu vest o prestižnoj nagradi.

Žiri za nagradu najbolje specijalno vozilo (CUV) Severne Amerike čini nezavisni skup novinara i analitičara Severne Amerike i Kanade. Od 1994, ova organizacija preporučuje i prepoznaje vozila najboljih karakteristika u kategoriji automobila, kamiona i specijalnih namenskih vozila.

Ove godine žiri je sastavljen od predstavnika čak 54 medijske kuće, među kojima su specijalizovane novine, stručnjaci koji o automobilskoj industriji pišu za magazine, veterani koji prate automobilizam u elektronskim medijime kroz prepoznatljive emisije, kolumnisti, koji pišu za vodeće portale i društvene mreže, kao i nezavisni mediji.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)