Datum:

19.08.2017. 21:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:


Statistika:

0 komentara pregleda

Posle dugog iščekivanja, prošle nedelje je u kompaniju “Britiš motors” stigao “velar”, novi član porodice “rendž rover”. “Velar” je najprefinjeniji sportski terenac “Lend rovera”, srednjih gabarita, sa izuzetnim performasama, dizajnom i tehnologijom.

– Još od svetske premijere koja je bila u martu ove godine, kao ekskluzivni uvoznici brendova “Jaguar” i “Lend rover” za Srbiju, naporno smo radili kako bismo domaćoj publici što pre predstavili “velar”. Svojom jedinstvenošću i mogućnostima, on je zaista model koji je opravdano privukao veliku pažnju i interesovanje. Model će kupcima već krajem meseca biti na raspolaganju u našem centru, dok ekskluzivnu premijeru pripremamo za septembar – rekao je Ostoja Mijailović, generalni direktor i vlasnik kompanije “Britiš motors”.

U “rendž rover” gami, “velar” se pozicionira između modela Range Rover Evoque i Range Rover Sport, kao četvrti član porodice “rendž rover”. Krasi ga potpuno novi dizajnerski koncept eksterijera i enterijera koji će od sada imati svako sledeće “Lend roverovo” vozilo. Poreklo brenda oseti se čak i u detaljima, poput perforacije kožnih sedišta i mrežice zvučnika u šablonu britanske zastave. Centralna konzola se sastoji od dva ekrana osetljiva na dodir sa samo tri dugmeta, dok se kvake uvlače u vrata u cilju veće aerodinamičnosti, ali i estetike.

Izveden je od prototipa originalnog “rendž rover” modela iz 1970. Prefinjen u svakoj prilici, za svaku vrstu terena, “velar” koristi jedinstvene održive materijale i napredne inženjerske ideje kako bi opravdao posvećenost “Lend rovera” da pomera granice u svemu. Kada su inženjeri koji su radili na kreiranju prvih 26 modela “rendž rovera” morali da sakriju njihov pravi identitet, odabrali su naziv “velar”, koji, zapravo, potiče od latinske reči “velare”, što znači veo ili pokrov.

Podaci

  • 2 ekrana ima “velar”
  • 26 modela prethodilo “velaru”

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)