Datum:

14.03.2018. 10:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

“Opel Srbija” ove godine će, u okviru kampanje “Opel za medalju”, obezbediti automobile na korišćenje za najtalentovanije sportiste, naučnike i učenike muzičkih škola iz naše zemlje, i tako im omogućiti odlazak na evropska takmičenja i olakšati osvajanje odličja i postizanje dobrih rezultata.

“Opelovim “automobilima prvi će na put krenuti najbolji srpski skijaši Nevena Ignjatović i Marko Stevović, jedna od naših najuspešnijih takmičarki u istoriji streljaštva Zorana Arunović, svetski klupski prvaci u basketu “Zemun 3×3” (Nikola Vuković, Marko Dugošija, Lazar Rašić, Bogdan Dragović), višestruki šampion u karateu Uroš Mijalković, evropska prvakinja u sportskom penjanju Staša Gejo, kao i učenici profesorke Danijele Rakić iz Muzičke škole “Kosta Manojlović”.

Direktor Dragan Nenadović istakao je da je ovo tek početak kampanje i da će se tokom godine akciji pridružiti još talentovanih učenika i sportista.

– Preći ćemo zajedno ove godine mnogo kilometara na putu do ostvarenja njihovog cilja i snova, a to je ono što za “Opel” predstavlja najveću vrednost – rekao je Nenadović.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)