Datum:

13.12.2015. 23:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 3814 pregleda

Kompanija “FCA Srbija”, je uspela da dostigne sjajan, srebrni nivo u proizvodnji svetske klase (World Class Manufacturing – WCM), vodećem međunarodnom standardu za organizaciju proizvodnje.

Fabrika je pokazala izuzetnu posvećenost menadžmenta i svih zaposlenih, dok su najznačajnija poboljšanja postignuta u oblasti logistike i razvoja zaposlenih. FCA fabrika u Kragujevcu dokazala je da ima jasan cilj i dobar metodološki pristup u pogledu sticanja WCM standarda. Ovo je izuzetno brzo napredovanje u proizvodnji svetske klase imajući na umu da je u pitanju veoma mlada fabrika koja je počela proizvodnju modela “fijat 500L” u julu 2012. godine, i da je bronzani nivo WCM standarda dostigla prošle godine.

– Ovo je izvanredno dostignuće za nas i veliki podsticaj za naš dalji rad. Pokazali smo posvećenost menadžmenta i jaku motivaciju na svakom nivou u okviru fabrike – izjavio je Frančesko Čanča, direktor fabrike “FCA Srbija”.

Menadžment i svi zaposleni, posle ovog, svetskog uspeha, izrazili su svoje zadovoljstvo i motivaciju da i dalje budu snaga i pokretač čitave kompanije “FCA Srbija”.

WCM sistem sertifikacije za kvalitet proizvodnje nastao je u Japanu, a postao je svetski standard ne samo u automobilskoj industriji.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)