Datum:

12.04.2013. 22:34

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4321 pregleda

Matematički, ako oko šestina populacije Zemlje živi u Indiji, moralo bi i toliko Ferrarija završiti na potkontinentu? Demografski, oko 31 posto Indijaca ima između nula i 14 godina pa je logično da je od one prve šestine Ferrarija skoro trećina u rukama dece… ili?

OK, malo smo nategnuli statistiku jer nemamo bolje objašnjenje za to kako je klinac u majici Ben 10 naučio voziti Ferrari F430. Video je očito snimio (valjda?) ponosni otac dok se sin s prijateljem vozio naokolo. No ovde mali već zna voziti pa se nameće pitanje kad je uopšte stigao naučiti? U vrtiću?

Šok je, naime, to što klinac za volanom ima najviše sedam, a suvozač oko pet godina (naša procena, zbilja su mali). Vozač jedva može istovremeno dosegnuti nogama pedale i videti preko volana. Ipak, ruku na srce, mali vozi itekako oprezno. Ne divlja, usporava kod ležećeg policajca i na kraju mirno vraća ključeve ocu. Da je bio vezan, rekli bismo, tako se to radi, ovako mu ostaje da se uz kakao i kekse pravi važan sledeće nedelje u vrtiću…

Izvor: Tportal

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)