Datum:

25.02.2012. 20:14

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 7416 pregleda

Nedavno se pojavio teaser snimak na kom se video mali deo ”FFF Automotive” izložbenog salona superautomobila lociranog u Pekingu. Sada je ekipa ”GTSpirit”-a saznala neke dodatne informacije o najluksznijoj prodavnici automobila na svetu.

”FFF Automotive” nalazi se u Pekingu i nudi usluge prodaje, održavanja, prodaje rezervnih delova, servis, rasprodaju i postprodajne usluge za luksuzne automobile. Originalni izložbeni prostor završen je u maju 2010. godine specijalno za klijente Koenigsegga, Melkusa i Tramontane. Iz videa se može videti da se ovoj listi očigledno pridružio i još jedan proizvođač hiperautomobila – Pagani.

”FFF Automotive” planira da napravi još jedan izložbeni prostor od 370 kvadratnih meara, takođe u centru Pekinga. Video prikazuje neke od njihovih trenutnih automobilskih rangova. Koliko je linija automobila zaista luksuzna govori podatak da je Ferrari SA Aperta najjeftiniji automobil u čitavom rangu! Tu si u Pagani Zona Cinque, Pagani Zonda R, Koenigsegg Agera R, Ferrari Enzo i Bugatti Veyron. Eto zašto se ”FFF Automotive” smatra najluksuznijom prodavnicom automobila na svetu.

Foto: GTSpirit

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)