Datum:

08.08.2015. 17:32

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

1 komentara 2811 pregleda

Najnoviji predstavnik u veoma popularnom MPV segmentu dolazi, verovali ili ne, iz Albanije. Model „Prancer“ albanskog proizvođača Tartan donosi neke, do sada neviđene luksuzne elemente koje će ga svakako izdvojiti u ovom pretrpanom segmentu u kome dominira „reno espas“.

Za početak, koliko ste se samo puta mučili da sa flašom piva otključate vrata? „Prancer“ ima za to rešenje u vidu ručice vrata koja je uredno i stalak za čašu ili flašu. Sjajno rešenje! Gde je alkohol, tu su i cigarete pa je sasvim logično što „prancer“ nudi piksle i za vozača i za suvozača. Od alkohola ste ožedneli? Ništa zato, tu je fontana za vodu smeštena u prednjoj konzoli! Inovativnim rešenjima tu nije kraj, pa „prancer“ nudi i savremeni audio-sistem sa razglasom, a od bezbednosnih sistema tu je mogućnost da pritiskom na dugme daljinskog upravljača izvadite volan. Kad može u formuli, što ne bi moglo i u „pranceru“?! Pomenuti daljinski nudi brojne funkcije, ali će većina od njih (uključujući svastiku i zeku) za nas biti misterija dok ovaj model ne isprobamo u praksi. Prodaja je već počela, a početna cena je 300.000 leka, što je tek nešto više od 2.000 evra. Bagatela!

Na kraju, međutim sledi iznenađenje: ovaj automobil ipak ne postoji već je snimak zapravo reklama za film „Godišnji odmor“ (engl. – „vacation“) sa Ed Helmsom i Kristinom Aplgejt u glavnim ulogama!

Izvor: Moj auto

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)