Datum:

30.05.2017. 19:39

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Tesla Model 3, gotovo potpuno spreman za proizvodnju, uočen je tokom testiranja u Kaliforniji, a slike unutrašnjosti otkrile su da će kabina biti ista kao kod koncepta od prošle godine.

Kada je ovaj proizvođač svetu omogućio prvi pogled na Model 3 2016. godine, unutrašnjost se činila previše jednostavnom i minimalističkom za proizvodni automobil, ali ove slike potvrđuju da će osnovni model Tesle u odnosu na koncept imati samo nekolicinu vizuelnih razlika, među kojima je upravljač sa dva paoka.

Kao što je već poznato, unutrašnjošću dominira veliki tačskrin koji “pluta” iznad instrument table. Nema nikakvog skupa instrumenata, već su sve važne informacije, uključujući brzinu, prikazane na ekranu. Nema ni vidljivih dugmadi na centralnoj konzoli, već su tu samo poveća rupa i dva držača za čaše.

I upravljač sa tri paoka je u minimalističkom duhu, a ne uočavaju se vazdušni otvori, što potvrđuje prethodne pretpostavke o tome da će ovo vozilo vazduh slati kroz proreze na instrument tabli.

Tesla kaže da će proizvodnja Modela 3 početi u julu, a prve jedinice biće rezervisane za zaposlene u ovoj kompaniji, a ne za javnost. To će im obezbediti da isprave sve potencijalne propuste, pre nego što dođe do prvih javnih isporuka.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)