Datum:

27.12.2015. 14:14

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3772 pregleda

Volkswagen Amarok sada je već vremešno vozilo, pa ova kompanija trenutno radi na njegovom unapređenju. Osvežena verzija biće predstavljena sredinom 2016. godine.

Osim unapređene unutrašnjosti, najverovatnije će dobiti novi zabavni sistem sa Apple CarPlay i Android Auto kompatibilnošću. Unutrašnjost će dobiti poboljšani trim i različite kombinacije presvlaka, ali o tome za sada nema nikakvih zvaničnih informacija.

Kada je u pitanju izgled, o njemu takođe nema dostupnih podataka, a verovatno je da izmene spoljašnjosti neće biti drastične. To najverovatnije podrazumeva neznatno izmenjenu prednju masku sa unapređenom rešetkom i novim farovima.

Opcije motora najverovatnije će biti preuzete od aktuelne verzije, a možemo očekivati manje izmene kako bi se poboljšale performanse i štedljivost.

Izmene koje očekuju Amarok stižu taman na vreme, pošto su njegovi rivali dobili nove verzije. To su Nissan Navara, Mitsubishi Triton / L200 i Toyota HiLux. Ni budućnost neće nositi manje izazova, s obzirom na to da i Mercedes planira da na tržište lansira svoj pikap do 2020. godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)