Datum:

03.09.2017. 14:13

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Osveženi Jeep Cherokee za narednu modelsku godinu dobio je mnoštvo sigurnosnih tehnologija, kao i drugih korisnih opcija. 

Tako novi Cherokee ima Latitude nivo opremljenosti, sa 17-inčnim točkovima, maglenkama, HID farovima, kamerom koja osmatra zadnji kraj, kao i retrovizore, kvake i krovne šine u boji karoserije.

Latitude Plus trim je novina, a predstavlja produženje standardnog. On donosi 8.4-inčni Uconnect radio i tačskrin, SiriusXM Radio, mogućnost ulaska u vozilo bez ključa, presvlake od tkanine sa kožnim delovima, upravljač obmotan kožom, elektronski podesivo vozačevo sedište, posebne 17-inčne točkove i rešetku za klimu na centralnoj konzoli.

I Jeep Cherokee Trailhwak i Limited modeli su dobili važna unapređenja, kao što su monitoring mrtvog ugla, Cross Path detekciju i ParkSense Rear Backup Warning.

Sve u svemu, Cherokee rang za 2018. sastoji se od Latitude, Latitude Plus, Limited, Overland i Trailhawk modela. Latitude i Limited se se, opciono, mogu poručiti sa Altitude Black-Out Appearance paketom opreme.

U ponudi će se naći dve pogonske jedinice – 2.4-litarski redni četvorocilindraš i 3.2-litarski V6. Oba mogu biti deo pogona na sva četiri točka, sa devetostepenim automatskim menjačem. V6 jedinica ima start-stop tehnologiju.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)