Datum:

23.03.2018. 19:15

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Ford za severnoameričko tržište sprema novi Fusion model koji se u Evropi ne prodaje. Umesto njega imamo Mondeo, a na osnovu najnovijih špijunskih slika, oba će biti unapređena.

Nedavno uočen tokom testiranja u snežnoj Skandinaviji, izmenjeni Mondeo će najverovatnije poneti sve one izmene koje pripadaju novom Fusionu. To se odnosi na neznatno unapređenu spoljašnjost i unutrašnjost, po čemu će se prevashodno razlikovati od prethodne verzije. Najveća razlika biće ta što će nova verzija imati najsvežije tehnologije za asistenciju pri vožnji.

To se prevashodno odnosi na Co-Pilot 360 Protect sistem, koji uključuje automatsko kočenje u slučaju opasnosti, detekciju pešaka, monitoring mrtvog ugla, asistenciju pri prestrojavanju i parkiranju i tome slično. Novi Mondeo će imati i najnoviji Sync 3 zabavno-informacioni sistem.

Novi Ford Fusion trebalo bi da debituje nedugo nakon Salona automobila u Njujorku. Ford bi, sa druge strane, možda želeo da čeka neki od većih evropskih salona, kao što je pariski, koji se održava u oktobru.

Foto: CarPix

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)