Datum:

04.04.2016. 13:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Fiat je predstavio unapređenu verziju Fiorinu kombija za evropsko tržište.

Treća generacija Fiorino modela predstavljena je sredinom 2007. godine, a nakon devet godina na tržištu i više od 370.000 prodatih jedinica, italijanski kombi za 2016. modelsku godinu dobio je osveženje. Nisu u pitanju drastična vizuelna poboljšanja, pa na prvi pogled veoma podseća na svog prethodnika. Jedine vidljive izmene tiču se prednje maske, prednjeg branika nešto drugačijeg oblika i farova.

Unutrašnjost je opremljena novim upravljačem i menjačem, kao i grafikama na kontrolnoj tabli. Tu je i novi petoinčni zabavno-informativni sistem sa Bluetooth mogućnošću povezivanja, navigacijom i DAB radiom.

Najveća novina tiče se motora, koji sada ispunjavaju Euro 6 emisione standarde. Kao i ranije, tu je 1.3-litarski MultiJet II dizel dostupan sa 80 KS i sa 95 KS. EcoJet verzija opremljena je tehnologijama za uštedu goriva, kao što su start-stop sistem i “pametni” alternator. One se po prvi put nalaze u ovom modelu i doprinose tome da njegova potrošnja bude 3.8 L/100 km, uz emisiju CO2 od 100 g/km. Za ljubitelje benzinskih motora tu je 1.4-litarski atmosferski motor sa 77 KS. I dizelske i benzinske verzije imaju sve sigurnosne sisteme kao i prethodna verzija.

Fiat će od sredine aprila početi da prima porudžbine za ovo vozilo, a neposredno pre toga biće otkrivena i njegova cena.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)