Datum:

15.01.2017. 11:53

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kompanija “Fijat-Krajsler automobili Srbija” je i u 2016. godini sačuvala lidersku poziciju na tržištu Srbije.

– Prvu smo u dva segmenta. Po ukupnoj prodaji, jer smo plasirali 4.700 automobila, i po tome što je naš model “fijat 500L” najprodavaniji na tržištu, sa isporučenih 2.000 jedinica – kaže zadovoljno Umberto Janučeli, komercijalni direktor kompanije “Fijat-Krajsler automobili Srbija”. – Izuzetno smo zadovoljni i odzivom kupaca u segmentu komercijalnih vozila i flotne prodaje, gde takođe beležimo dobre rezultate.

Pored sistema “staro za novo” i “lojaliti programa”, gde su vlasnicima starih vozila sa znakom “Fijata” omogućene mnogobrojne pogodnosti za kupovinu novog vozila, čak i subvencije od 1.300 evra (za kupovinu modela “fijat tipo”), svakako treba istaći i program reciklaže koji je doprineo da se veliki broj “krševa” skloni sa drumova, što je, u velikoj meri, doprinelo i većoj bezbednosti.

Od početka ove godine, “FCA Srbija” je pripremila novi program podrške kupcima nazvan “big dil”. Jednostavno, svaki potencijalni kupac je u prilici da ostvari značajne popuste prilikom kupovine, bez obzira na to da li ima ili ne staro vozilo (ne samo “Fijatovo”), za zamenu ili reciklažu, već i svi ostali.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)