Datum:

03.04.2015. 22:06

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3478 pregleda

Chevrolet je predstavio 2016 Spark model na sajmu automobila u Njujorku. Ovaj model izgleda trenutno prepoznatljivo, pri čemu redizajnirani model ima evolucionarni eksterijer s novom dual port rešetkom motora na koju se nastavljaju tradicionalna svetla.

Kada se krećemo unazad možemo da vidimo istaknute linije vozila, krov pod uglom kao i novi zadnji kraj sa integrisanim spojlerom. Vozilo je dobilo nova komforna sedišta sa materijalima višeg kvaliteta. Takođe, vozilo je dobilo i nove trapezoidne usisnike za vazduh kao i Chevrolet myLink informaciono zabavni sistem sa 7“ ekranom.

Pogon ovog modela je obezbeđen 1.4L Ecotec četvorocilindarskim motorom koji razvija približno 98ks snage. On može da bude povezan bilo sa petostepenom manuelnom ili opcionom kontinualnom varijabilnom transmisijom.

Kada je uparen sa ovom drugom vrstom transmisije Chevrolet troši po auto putu nešto malo više od 6L/100km benzina. Chevrolet Spark nove generacije će biti građen u fabrikama kompanije u Južnoj Koreji pri čemu će se naći na više od 40 tržišta širom sveta. Američko predstavljanje ovog modela je zakazano za četvrti kvartal ove godine ali za sada nema informacija o ceni vozila.

1

2

3

Izvor: Moto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)