Datum:

12.09.2019. 9:51

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Thierry Bollore, glavni direktor Grupe Renault, i Laurens van den Acker, izvršni potpredsednik odeljenja za dizajn, na Frankfurtskom salonu automobila su predstavili novi Renault Captur. 

Reč je o najnovijoj verziji najprodavanijeg gradskog SUV-a, prodatog u više od 1,5 miliona primeraka u 90 zemalja širom sveta.

Renault Captur, najprodavaniji automobil u segmentu već sedam godina, potpuno je obnovljen i sada je još sigurniji, prilagodljiviji, sa više mogućnosti personalizacije i sve to u nikad privlačnijem ruhu… Sve te odlike su osnov njegovih globalnih ambicija, pre svega na kineskom tržištu.

„Za razvoj novog Captura kao početnu tačku uzeli smo samo najbolje i najcenjenije karakteristike prethodne generacije i podigli ih na viši nivo. Napravili smo revoluciju u unutrašnjosti, preoblikovali karoseriju i učinili Captur još prilagodljivijim. Kvalitet života u automobilu je za Renault apsolutni prioritet. Kvalitetniji, napredniji, potpuniji SUV: novi Captur je 100 % Captur, i još mnogo više. ”, rekao je Lorens Van Den AKer, potpredsednik odeljenja za dizajn kompanije Renault.

Druga generacija, konstruisana na Alijansinoj novoj modularnoj platformi, odgovara na pitanja mobilnosti budućnosti i nudi najnaprednija tehnološka rešenja u pogledu:

  • povezanosti: Renault EASY CONNECT, sa pratećim povezanim uslugama i novim multimedijalnim sistemom EASY LINK
  • pomoći u vožnji: sistem za pomoć u vožnji autoputem i u saobraćajnim gužvama (SAE drugog nivoa)
  • elektrifikacije: sa pogonom E-TECH Plug-in

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)