Datum:

21.08.2015. 16:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3312 pregleda

Na našem tržištu automobili sa sedam sedišta veoma su retki. Najčešće se radi o dva pomoćna, manja sedišta iza zadnje klupe na kojima baš i ne mogu da se udobno smeste odrasle osobe.

Ipak, kompanija “Opel” je ponudila rešenje za one koji imaju potrebu za ovakvim automobilom a ne žele da pazare neko kombi vozilo.

– U prodajnim salonima izložena je “opel zafira turer” koja nudi pun komfor, vrhunsku pouzdanost i nenadmašan nemački kvalitet – kaže Irena Trifunović, “Opelov” menadžer komunikacija za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju. – Inspirisana futurističkim luksuzom, “zafira turer” predstavlja fleksibilnost na točkovima iz novog ugla. Raskošan komfor za sedam osoba, uz vrhunski kvalitet vožnje i elegantno okruženje, impresionira čak i najzahtevnije vozače.

U specijalnoj ponudi koju je “Opel” pripremio i koja traje do kraja septembra, našao se model opremljen najnovijim “Opelovim” dizel motorom zapremine 1,6 litara koji razvija 136 KS. Ovaj motor karakterišu neverovatno tih rad, visok stepen snage i obrtnog momenta u kombinaciji s niskom potrošnjom i emisijom štetnih gasova.

– “Zafira turer edišn”, sa start/stop sistemom, novim 1.6 dizel motorom, bogatom opremom i metalik bojom, može se poručiti već za 20.600 evra – kaže Irena Trifunović.

auto-zafira-MALA

Nagrađivana “zafira turer” kombinuje prvoklasan ambijent unutar kabine s najnovijim tehnologijama koje poboljšavaju bezbednost i udobnost, a od kojih su neke jedinstvene u ovom segmentu. Pored sistema “FlexRide” šasije, tehnički detalji uključuju sisteme za pomoć pri vožnji, kao što su upozorenje za bočnu slepu tačku, druga generacija prednje kamere “Opelovo oko” (Opel Eye), sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova i sistem za napuštanje trake, zatim sistem adaptivnih prednjih svetala sa inteligentnim opsegom osvetljavanja, te napredni pilot za parkiranje i zadnja kamera. Pored toga, panoramska šoferšajbna ukombinovana s velikim panoramskim pokretnim krovom omogućava da kabina bude puna prirodnog svetla. Dodatnu raznovrsnost unutar modela “zafira turer” obezbeđuje “Flex 7”, sistem nove generacije, kao i jedinstvena “Lounge Seating” funkcija salonskog rasporeda sedišta koja putnicima na zadnjem sedištu nudi neuporedivo mnogo prostora.

Prtljažnik od početna 152 litra, kada su podignuta i sedišta iz trećeg reda, “narasta” njihovim obaranjem na 710, a kada se obori i drugi red sedišta, “raste” na čak 1.860 litara.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)