Datum:

04.11.2010. 18:00

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 7082 pregleda

Uprkos uverenju fanova da će linija Gordini ostati rezervisana samo za ”najsportskije” modele iz Renaulta, čini se da ipak neće biti tako. Renault je proširio svoju Gordini liniju (koja je dobila naziv po brilijantnom inženjeru Amédéeu Gordiniju) ali, uprkos očekivanjima, na obični Twingo.
”Gordini” tretman će se uskoro naći u ponudi za obične modele iz Renaulta, a prvi model nastao kao posledica ove odluke biće Twingo koji će se nuditi u izvedbi s benzincem 1.2 TCe koji razvija 100 KS i dizelašem 1.4 dCi sa 85 KS.
Kupci će moći da izaberu jednu od tri boje – crvene, plave i bele, a specifičan dizajn prednjeg i zadnjeg branika, kao i 15-colne aluminijumske felne, biće ono što će ih razlikovati od standardnih modela. Interesantan dizajn eksterijera automobila, obogaćena aluminijumskim papučicama i kožom presvučenom elementima u boji spoljašnjeg premaza, biće još jedna od osobitosti ovog modela.
Knjige narudžbi su već otvorene od strane Renault-a, a verzija sa benzinskim motorom će u Francuskoj koštati 14.800 EUR. Izgled Twingo Gordini-ja možete videti u galeriji.

Izvor: T-portal

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)