Datum:

14.12.2015. 10:51

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3405 pregleda

Rezultati su pokazali da je novi “hjundai tuson” jedan od najsigurnijih opremljenih vozila u svom segmentu. Korišćenjem najnovijih tehnologija “Hjundai motor” je uspeo da povećava već impresivne rezultate bezbednosti.

Potpuno novi “hjundai tuson” novi kompaktni SUV, dobio je je maksimalnih pet zvezdica za bezbednost od strane nezavisne organizacije Euro NCAP. Rezultati su pokazali da je novi “tuson” jedan od najsigurnijih opremljenih vozila u svom segmentu. Korišćenjem najnovijih tehnologija aktivne bezbednosti “Hjundai motor” je uspeo da povećava već impresivne rezultate bezbednosti automobila.

Iako su samo funkcije Lane Keeping Assist Sistem (sistem održavanja pravca na putanji kretanja) kao i sistem za ograničavanje brzine uzete u obzir Euro NCAP ocenjivanja, potpuno novi “tuson” je opremljen nizom drugih bezbednosnih funkcija koje mogu da pomognu ili čak omoguće da se izbegnu ozbiljne saobraćajne nesreće. Među njima je nezavisni sistem naglog kočenja, koji upozorava vozača na neočekivane i vanredne situacije.

Za veću bezbednost pešaka, “tuson” je opremljen aktivnim Hood sistemom kao delom standarne opreme, koji omogućuje da se u slučaju direktnog sudara ublaži udar na pešaka blagim izdizanjem.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)